GYROS EXPRESS RIDDERKERK

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 50 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyros Express Ridderkerk. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 22:25 Super eten
23 sep 2022 om 12:04 Lekker eten en goede bezorging
17 sep 2022 om 21:44 Top! Heel erg lekker, grote porties van goede kwaliteit en op tijd bezorgd. Aanrader!
14 sep 2022 om 20:43 Een heerlijke warme maaltijd en er was meer dan voldoende, de levering was snel en prima afgeleverd.
7 sep 2022 om 22:01 Alles is echt zo verschrikkelijk lekker!! Dankjewel weer.
3 sep 2022 om 22:26 eten was voortreffelijk. We hadden het menu van 38 euro voor 2 personen en we hebben heerlijk gegeten.
30 aug 2022 om 11:26 Altijd lekker eten. Alleen jammer dat we om 17.00uur bestellen op zijn vroegst voor de bezorgtijd 18.45 konden kiezen! Dat is bijna 2 uur later en kwamen ze ook nog te laat...
21 aug 2022 om 21:30 We hadden een opmerking erbij gezet wat we niet op de pita wilde, is niet aan gehouden en vervolgens zeggen ze dat der geen opmerking bij stond
18 aug 2022 om 0:25 We hadden menu 2, erg lekker! Snel bezorgd, warm en prima hoeveelheid. Top.
8 aug 2022 om 7:52 Vlees was droog en te weinig gekruid. Patatjes waren wel lekker.
8 aug 2022 om 0:05 Prima...misschien voor mezelf een beetje te flauw qua giros kruiden maar verder top
4 aug 2022 om 22:41 Heerlijke gyros en souvlaki.