GYROS EXPRESS RIDDERKERK

Recentebeoordeling


5 sterren uit 202 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gyros Express Ridderkerk. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 22:24 Top gyrosje, aanrader!
25 mei 2024 om 22:13 Super goed zeker voor herhaling aan te bevelen
25 mei 2024 om 10:18 Vanaf ons vakantieadres besteld en super goede communicatie over de afhaal plek. Eten was heerlijk en voor herhaling vatbaar
20 mei 2024 om 23:40 Een van de beste diners die we via Thuisbezorgd hebben besteld. Mixed grill schotel en drie dips. Vlees mag wel iets minder zout. Niettemin top!
20 mei 2024 om 21:17 Heerlijk warm en goede kwaliteit
12 mei 2024 om 22:07 Het was super lekker
26 apr 2024 om 20:09 Gyros was zo zout, dat ik na een paar happen alles heb weggegooid . Terwijl het voorheen altijd wel heel lekker was.
21 apr 2024 om 22:28 Ik hoorde de bel niet en me telefoon ook niet gehoord toch heeft de bezorger meer dan 5 minuten voor me deur gestaan dus echt dikke respect voor hun service!!! Eten was ook heerlijk
20 apr 2024 om 18:30 Smaczne jedzonko, ładnie podane w dostawie do domu. Polecam.
15 apr 2024 om 16:16 Heerlijk gegeten, zalige Griekse salade en souvlaki spiezen, zeer mals vlees!
7 apr 2024 om 23:36 Geweldig! Heerlijk eten en goed verpakt. Gyros was heerĺijk. Ga hier vaker bestellen
7 apr 2024 om 19:03 Eten was heel erg lekker,gyros was perfect Ga hier zeker vaker bestellen